Matty Benedetto

VOLUMET OPP for Matty Benedetto og hans kreative galskap!

Matty er den selvlærte oppfinneren og det onde geniet bak Unnecessary Inventions. I løpet av de siste tre årene har han designet og fullprototypet over 400 nye oppfinnelser som løser problemer som ikke eksisterer.

Det kan være en todagers underbukse, popkornbollen som gjør at du aldri faller i søvn, kombinasjonen av krykker og hoppestokk eller automatstøvsugeren som også holder hunden i aktivitet.

Han lager de falske forbrukerproduktene med solid fagkunnskap og håndlag, ved hjelp av 3D-printing, søm, støpeforming, trebearbeiding, laserskjæring og alt annet han kan få tak i.

Ideene hans kommer fra alle hjørner av internett – fra memes til popkulturøyeblikk og livsstilstrender. Oppfinnelsene lever på tvers av Unnecessary Inventions sosiale profiler som har flere millioner følgere. Noen innlegg etterligner ekte markedsføringskampanjer, andre viser bak kulissene videoer om hvordan oppfinnelsene blir bygget og hvordan han faktisk bruker dem i sitt daglige liv.

Det er unødvendig å spekulere i hva Matty kommer til å finne på når han går på scenen. Det som er sikkert, er at han kommer til Bergen og VOLUM!

Matty Benedetto
Foto:
Se alle speakers

Bli oppdatert først!

Meld deg på vårt nyhetsbrev, og få oppdateringer direkte i innboksen din.

Gøy! Da er du på listen. Vi ses snart!
Oi! Noe gikk galt. Ta kontakt om problemet vedvarer.