Kimberly Larsen

Kimberly Larsen er en serie-gründer med brennende engasjement rundt eierskap av egen data og innhold, og jobber med å løse utfordringer knyttet til hvordan vi kombinerer våre online og offline liv på en ansvarlig måte. Hun har sterk kunnskap om skjæringspunktet mellom underholdning, sosiale medier og teknologi, samt lang erfaring med å bygge og skalere online communities og markedsplasser. 

I tillegg til å fronte viktige temaer som mangfold gjennom både foredrag og investeringer i underrepresenterte gründere, er Kimberly opptatt av å dele sine erfaringer med gründerskap med spennende selskaper som mentor, gjennom styreverv og eller investeringer. 

Hun er daglig leder og medgründer av skalering-selskapet indyRIOT, hvor de gir selskaper, nettverk og organisasjoner muligheten til å utnytte fordelene av engasjerende funksjoner vi er vant til fra sosiale plattformer i dag, men integrert på sin egen side hvor de eier sin egen data. "Empowering Human Potential Through Communities".

Hennes foredrag vil handle om hvor dypt forankret behovet for tilhørighet og en opplevelse av samhold er for oss mennesker. Dette kan være en ekstrem sterk kraft, på godt og vondt.

Foredrag: Når ønsket om tilhørighet gjør oss blinde til prisen vi betaler
Kimberly Larsen
Foto:
Se alle speakers

Bli oppdatert først!

Meld deg på vårt nyhetsbrev, og få oppdateringer direkte i innboksen din.

Gøy! Da er du på listen. Vi ses snart!
Oi! Noe gikk galt. Ta kontakt om problemet vedvarer.