Cecilie Hauge Ågotnes

VOLUMET OPP for Cecilie Hauge Ågotnes, med-gründer, daglig leder og bruker av CanEat!

Cecilie har vært gründer i hele sitt yrkesaktive liv. Hun kom til et veiskille da hun ble rammet av en kostrelatert sykdom og måtte følge den forskningsbaserte lavFODMAP-dietten. Cecilie brenner for at mat og måltidet skal være inkluderende for alle, og ble inspirert til å skrive fire bøker som nå er publisert i ni land. Det inspirerte henne også til å starte utviklingen av CanEat sammen med retoriker og designer Elisabet Kolbrun Hansen.

CanEat er en app som gjennom et universelt design gir deg oversikt over innholdet i maten du spiser. Dette kan være til stor hjelp for alle med matintoleranse eller matallergier, uavhengig av leseferdigheter, kognitiv forståelse og språk, og er også nyttig for dem som er opptatt av innholdet i maten de spiser.

Cecilie holder faste foredrag ved flere norske sykehus og sitter i referansegruppen til Nasjonal Kompetansetjeneste for Funksjonelle Mage- og tarmsykdommer ved Haukeland universitetssykehus. 

Under VOLUM deler hun historien om hvordan teamet brukte reell brukermedvirkning i samarbeid med design for å utvikle et produkt som med små justeringer kan tilpasses internasjonale markeder.


Cecilie Hauge Ågotnes
Foto:
Se alle speakers

Bli oppdatert først!

Meld deg på vårt nyhetsbrev, og få oppdateringer direkte i innboksen din.

Gøy! Da er du på listen. Vi ses snart!
Oi! Noe gikk galt. Ta kontakt om problemet vedvarer.