Børrea Schau-Larsen

Børreas sterke samfunnsengasjement ligger til bunn i alt hun gjør: Hun har tidligere jobbet som journalist og produsert menneskerettighetsfilmer vist på Al Jazeera og internasjonale filmfestivaler. Hun sitter også i flere styrer, blant annet Support Not Protect, Merfilm og GC Rieber Compact.

Børrea er i dag grunder av og daglig leder i Vilda og vil på Volum gi oss et innblikk i hvordan utvikle et produkt som gir forbrukere reell verdi mot målet om å være et nullslippssamfunn i 2050.

På Vestlandet og i Europa bor vi i gamle hus som lekker energi. De aller fleste byggene kommer fortsatt til å være i bruk i 2050 og skal vi nå klimamålene, må vi bruke energi mer effektivt, også hjemme. Vilda er en produktdrevet startup som hjelper boligeiere med råd om energitiltak, finansiering og gjennomføring. Ved å kombinere boligdata med finansielle tjenester og lokale håndverkere, utvikler Vilda en plattform som gjør det lett og lønnsomt for folk å velge klimaeffektive løsninger. Vilda er også et verktøy for bankene å gjøre låneporteføljen sin grønnere. Børrea har ledet produktutviklingen for Schibsted mediehus i Norge og Sverige med flere millioner daglige brukere på VG, Aftenposten, BT, Aftonbladet og SvD.

Foredrag: Slik hjelper vi folk å spare strøm, klima og penger
Børrea Schau-Larsen
Foto:
Se alle speakers

Bli oppdatert først!

Meld deg på vårt nyhetsbrev, og få oppdateringer direkte i innboksen din.

Gøy! Da er du på listen. Vi ses snart!
Oi! Noe gikk galt. Ta kontakt om problemet vedvarer.